fbpx

Carservice Üllő

Autó szervíz

Üllő

Egyedülálló szervíz szolgáltatások

Amikor az autónk meghibásodik, hirtelen felmerül a kérdés, hogy mi lesz velünk addig még megjavítják? A Carservice Üllő mindenre tud egy jó megoldást! Amennyiben a náluk szervizelt autót huzamosabb ideig nélkülöznünk kell, biztosak lehetünk abban, hogy kapunk csereautót, így nyugodtan inzézhetjük a hétköznapi teendőinket addig is. A Hozom- viszem szolgáltatás titka pedig, hogy tulajdonképp a javítás idejét otthon is tölthetjük, hiszen Carservice munkatársai elmennek az autóért a megadott címre és amikor készen van, vissza is viszik azt. Törzsvásárlók bármikor élvezhetik az ingyenes assistance szolgáltatást, akár külföldön is. Így az esetleges műszaki meghibásodást szinte azonnal orvosolni tudják, nem szükséges megkeresni útközben a legközelebbi autószervízt.

Megbízhatóság és garancia

Az itt elvégzett munkákra a legfőbb garancia a szakemberek 20-35 év tapasztalata. Nyugodt szívvel bízhatjuk rájuk az autónkat, hiszen biztos, hogy rátalálnak a hibára és meg is javítják amilyen gyorsan csak lehet.

A lehető legmodernebb eszközökkel gyógyítják a járműveket. Az ígért határidőket mindenképp betartják, hisz ők is tisztában vannak azzal, hogy az idő pénz, az autó pedig a mai ember számára nélkülözhetetlen.

 

Modern eszközök

A gépjárművek javítása manapság már elképzelhetetlen lenne műszeres diagnosztika nélkül. A modern diagnosztikai eljárásoknak hála részletes képet kapunk a főbb alkatrészek és elektronikus rendszerek állapotáról, és feltérképezhetjük azok hibáit is. A Carservice Üllőnél az a tapasztalat, hogy a műszeres diagnosztika segítségével a javítás célirányosabbá és olcsóbbá tehető.

 

Az eredetiségvizsgálat már elengedhetetlen egy autóvásárlásnál. Itt szakemberek ellenőrzik autóját, valamint annak adatait egy komplex, zárt vizsgálati rendszerben. Így megelőzhető a félreértés, vagy csalódás a vásárlás során.

Legyen szó műszaki vizsgáról vagy csak egy egyszerű olajcseréről, autóról vagy motorról a Carservice Üllő megtalálja a legjobb, leggyorsabb és a legkifizetődőbb megoldást!