fbpx

Borbély Andor

Klímaszerelés, karbantartás, javítás, tisztítás

Régió

Ne várja meg a kánikulát, szereltessen otthonába klímát még a forró nyári napok előtt!

Az elmúlt évek tapasztalatai és a kutatók előrejelzései szerint az elkövetkező években egyre szélsőségesebb időjárásra készülhetünk. A klíma egyre melegebb lesz, a hőmérséklet emelkedését a saját bőrünkön tapasztalhattuk az elmúlt néhány évben. A hetekig is eltartó nyári kánikulában egyre nagyobb szükség lesz a klímaberendezésekre, ha nem akarjuk átélni újra és újra a forró napok gyötrelmeit. Ahogy a dolgok legtöbbjét, a klímavásárlást sem célszerű az utolsó pillanatra hagyni. Kérjük időben, lehetőleg már tavasszal a szakember segítségét, ha el akarjuk kerülni a hosszú várólistát.

Ne bízza a véletlenre, válassza ki szakember segítségével a megfelelő klímaberendezést!

Hűtőgőzzel rendelkező klímaberendezés hivatalos beszerelését már csak a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál regisztrált szakember végezheti. A jó szaki pedig nem csak a szerelést végzi, hanem felméri az otthonát, megtervezi a kivitelezést és segít a megfelelő készülék kiválasztásában. A rosszul méretezett, rossz helyre szerelt klímaberendezés rengeteg bosszúságot fog okozni a tulajdonosnak. Szakember segítségével azonban megspórolhatja a kellemetlenségeket!

Biztosra akar menni a kánikula előtt?
Hívja Borbély Andor klímaszerelőt a 06-70/276-0022 telefonszámon!
Ingyenes kiszállás és tanácsadás!

Mire figyeljen klímaberendezés vásárlása és telepítése előtt?

A legfontosabb, hogy a lakás légköbméterének mennyiségéhez igazítsuk a készüléket. A túlméretezett és az alulméretezett klímák egyaránt rossz hatásfokkal fognak működni, drágább lesz az üzemeltetésük és komfortban sem fogjuk elérni a kívánt hatást – hangsúlyozta Borbély Andor klímaszerelő. Emellett azt kell jól eltalálni, hogy a lakás mely részére szereljék a beltéri egységet. Az elhelyezésénél figyelembe kell venni a helyiség adottságait, fontos, hogy olyan helyre kerüljön a készülék, ahol nem fújja közvetlenül a hideget a helyiségben tartózkodókra.

Ingyenes helyszíni felmérésért hívja a 06-70/276-0022 telefonszámot!

Nyáron hűt, télen fűt. Mi az?

Persze, hogy a klíma. Igaz némileg túlzó ez az állítás, szakemberek egybehangzó véleménye szerint a klímaberendezések még mindig nem alkalmasak a fűtésre a keményebb hideg napok alkalmával. Ellenben ősszel és tavasszal, mikor enyhébb az idő, akár a klímával is melegen tarthatja a lakását.

Ne hanyagolja el meglévő készüléke karbantartását!

A rendszeres karbantartás elengedhetetlen a már meglévő berendezések esetében! Nem csak a készülék megfelelő működése érdekében, hanem saját magunk miatt is, hiszen az elhanyagolt klímaberendezésnek akár egészségkárosító hatása is lehet! A beltéri egységek belsejében lévő nedves környezet kedvező a baktériumok, vírusok és gombák számára. A kórokozók elszaporodása következtében a készülék büdös levegővel árasztja el a lakást, a kórokozók pedig légúti megbetegedést okozhatnak.

Ne a karbantartáson spóroljon! Hívjon szakembert, ha klímája zajos és/vagy büdös levegőt áraszt magából. Készülékek javítása, karbantartása, tisztítása.
Tel.: 06-70/276-0022