fbpx

Bor Mámor Monor

Borkereskedés

Monor

Kulcs a Minőséghez

Amint a cég logójára pillantunk láthatjuk, hogy meghatározó jelkép rajta a bor mellett a kulcs, ami méltó jelképe annak, hogy itt a vásárló, kulcsot kap a minőséghez.

A Bormámor Monor a legújabb borkereskedés a belváros szívében. Az alap motiváció az volt, hogy olyan borszaküzlet üzemeljen Monoron ahol kivétel nélkül minden Monori bor kapható. A széles választékból  bármelyik borkedvelő tud választani ízlésének megfelelőt. Ajándékba, vacsorához, vagy egy kellmes esti beszélgetéshez, itt minden alkalomhoz válogathatunk a kitünő minőségű nedük között. Ezt továbbgondolva és erre épülve került az üzletbe a többi egyedi és különleges termék ami sosem látott választékban található a polcokon. Az egyedi árukészlet részét képezik például a Sárréti chilifarm díjnyertes termékei vagy Sauska és Kreinbacher, valamint a tradícionális eljárással készült különleges pezsgők. Kuriózumként kapható a ribizlibor vagy a fehérboros eljárással készített cabernet franc ami köztudottan egy vörös szőlőfajta.

Minden jó egy helyen

Nemcsak különleges borokat találhatunk itt a Bormámor üzletben, hanem kisüzemi söröket, pálinkákat, főtt-füstölt-pácolt fürjtojásokat Piros Gábortól, szálas teákat, gyümölcsleveket 3 literes kiszerelésben, szörpöket, prémium szemes kávékat, tokaji boreceteket, almasajtot, szőlőmagolajat, szőlőmagörleményt, Sápi gyümölcsborokat, bioszőlőlét, kézzel készített egyedi csokoládékat, monori termelői mézeket, prémium whisky, vodka, gin, rum, konyak.

 

 

Monor területén ingyenes kiszállítással is elérhetők ezek a termékek.

Zamatos kóstolók

Aki szívesen megkóstolná ezeket a különlegességeket, megteheti a bormámoros estek egyikén. Igény szerint szívesen szerveznek a tulajdonosok pálinkakóstolókat, sörvacsorákat, whisky kóstolókat a helyi éttermekben cégeknek, baráti társaságoknak, gasztronómia után érdeklődőknek. Ha ez még mind nem lenne elég, a tervek között szerepel bortúrák, pincetúrák, főzdelátogatások szervezése, rendezése és lebonyolítása.