fbpx

Belizo Box

Bizsu, ajándék

Monor

Egy sziget, ahol tökéletes ajándékötletek várják!

A megfelelő ajándékot megtalálni nem könnyű, hiszen a gondos ajándékválasztás tükrözheti azt, hogy mennyire fontos számunkra az illető, vagy épp a mi személyiségünket is. Opovszki Lívia, a BelizoBox tulajdonosa, 2009-ben, kismamaként kezdett el ajándék-kereskedelemmel foglalkozni. Üzletei megnyitása után további késztetést érzett arra, hogy termékeit még szélesebb körben értékesítse, ezért 2013-ban elindította első webáruházát, majd 2015-ben a belizonia.hu oldalt. „Hiszek abban, hogy az általam forgalmazott termékek ár-érték aránya megfelelő, ezáltal még szélesebb réteget tudok megszólítani velük. Webáruházunk dinamikusan fejlődik, egyre több elégedett, és sok visszatérő vásárlóval büszkélkedhetünk. Azt gondolom, nagyon fontos, hogy egy vezető mögött olyan csapat álljon, akik ugyanazt a célt tartják szem előtt: a vevők elégedettségét. Ebben a szellemben dolgozunk együtt!”-mondta a Belizobox tulajdonosa.

Meghökkentő, esetleg egyedi ajándékot keres, de nincs semmi ötlete?

Sokszor nehéz megtalálni a megfelelő ajándékot szeretteiknek, pláne akkor, ha valamilyen nem szokványos dologgal szeretnénk előrukkolni. A Belizonia csapata folyamatosan azon dolgozik, milyen meghökkentő, vicces és szórakoztató ajándékot tud a növekvő vásárlói igényeknek megfelelően kialakítani. Revolver alakú bögre, csókos szívószál, humoros konyhai kiegészítők? Mókás szülinapi meglepetés vagy valamilyen ünnepi hangulatot idéző tárgy? Nem ismernek lehetetlent, a több, mint 2000 termékből bizonyára Ön is megtalálja azt, amiről úgy gondolja nem a tömegajándékok számát fogja gyarapítani.

Ajándékok minden alkalomra, szülinap, névnap, házassági évforduló, esküvő stb. Válogasson több száz ajándékból! www.belizonia.hu

Miért a Belizo-t válassza, ha ajándékot keres?

  • Mert több, mint 2000 termékből választhat
  • Mert több, mint 10 éves tapasztalatuk garancia a megbízhatóságra
  • Mert náluk rendkívül vásárlóbarát a kommunikáció
  • Mert mindig kitalálnak valami újdonságot
  • Mert a webáruházban leadott 10.000 Ft feletti megrendelés esetén, ingyenes a kiszállítás
  • Mert a megrendelt termék akár két munkanap alatt odaér
  • Mert náluk a legfontosabb a vásárlói elégedettség

Nézz szét a több mint 2000 termék között, és találd meg a tökéletes ajándékot: www.belizonia.hu. Vagy válogass kedvedre a Monor, Petőfi S. u. 8. szám alatt lévő üzletben!

Kevés pénzből kell megoldani az ajándékvásárlást?

Emiatt ne fájjon a feje, hiszen a Belizoban, akár 1000 Ft alatt is talál ajándékot! Bizonyára Önnel is előfordult, hogy gyermeke azzal állított haza, valamilyen aprósággal kell meglepni az osztálytársát, vagy esetleg az osztálypénzből kell kigazdálkodni egy ötletes ajándékot a tanárnőnek. Egy szép fényképkeret vagy egy jópofa kulcstartó mindig jól jön, akárki is legyen az ajándékozott.

Szeretné emlékezetessé tenni az ifjú pár hétköznapjait?

Esküvő? Leány- vagy legénybúcsú? Nem kapott esküvői listát, amiből választhatna? A Belizoban biztos megtalálja azt, amit keres! Válasszon a szerelmes vagy a humoros ajándékok közül! Mit szólna egy ara oklevélhez vagy egy férjhez megyek feliratú fátyolhoz? Vagy jobban szereti a hagyományos ajándékokat? Egy szép gyűrűpárna vagy egy esküvői vendégkönyv tökéletes választás lehet a nagy napra!

Nem lehetetlen egy férfinek ajándékot venni!

Az erősebbik nem képviselőinek igenis nehéz ajándékot vásárolni, pláne abban az esetben, ha nincs különösebb hobbija. Ám a Belizoban rájuk is gondoltak! Melyik férfi ne szeretne elegáns kiegészítőt viselni? Vagy épp melyikőjüknek ne lenne szüksége egy szép, új pénztárcára? Úgy gondolja, hogy egy gyönyörű, gravírozott toll megkoronázhatná az üzleti sikereit? Vagy inkább egyedi ajándékot keres a párjának? Válasszon ki egy szép fotóalbumot és rakja bele a közös képeiket! Az öröm garantáltan nem marad el!

Ön melyik vásárlótípusba tartozik?

Amennyiben Ön azon vásárlók közé sorolja magát, akik szeretnek egy szép üzletben hosszan elidőzni és igazi kincsek után kutatni, akkor látogasson el a Monor, Petőfi S. u. 8. szám alá, ahol megtekintheti az ajándékok legjavát.

Ha Ön kényelmesen, otthonról, akár a késő esti órákban szeretne böngészni és megtalálni a tökéletes ajándékot, akkor kattintson a www.belizonia.hu oldalra. A webáruház kínálatában rengeteg olyan termék van, amelyekkel emlékezetessé tehet bármilyen alkalmat.

Újdonságok és nyereményjátékok a Belizo Box Facebook oldalán.