fbpx

Bali Taxi - Monor

Személyszállítás

Monor

Legtöbbünk nap mint nap sokat utazik.

Munkába, boltba, iskolába, orvoshoz, látogatóba, bulizni vagy éppen hazafelé egy átmulatott éjszaka után, településen belül vagy azon kívül, gyalog, kerékpárral, autóval vagy tömegközlekedve. Bárhova, bármelyik eszközzel indulunk útnak, felgyorsult világunkban általában egy nagy ellenfelünk van: az idő. Hiszen mindenhova időre és időben kell megérkeznünk. Ezt nehezíti a gyakorta kiszámíthatatlan tömegközlekedés, hogy lekéstük a járművet, nem indul az autónk, elnéztük az óránkat, esetenként akár az aktuális egészségi állapot – például fájó lábak, derékproblémák, vagy akár súlyosabb bajok. Bármelyik problémával állunk szemben, egyvalami nem változik: az idő múlik, mi pedig el fogunk késni. Ilyen helyzetben általában az a legegyszerűbb, ha taxit hívunk. Ezt pedig már Monoron és környékén is megtehetjük, a Bali Taxi 10 éve hozza-viszi a környékbeli lakosokat.

Fuvarra van szüksége? Hívja bizalommal a Bali Taxit!
10 éve az utasok szolgálatában! Tel.: 06-70-3-595-595

A gatyáját is ráfizeti a fuvarra? De nem a Bali Taxinál! Utazzon kedvező áron az egyik legmegbízhatóbb taxitársasággal!

A Bali Taxi Monor, Gyömrő és Üllő környékén az egyik legismertebb taxitársaság, emllett pedig a legkedveltebb is az utasok körében, amit kedvező tarifáival, ügyfélközpontú hozzáállásával, pontos és barátságos munkatársaival vívott ki magának. Legyen szó településen belüli vagy azon kívüli fuvarról, a Bali Taxi árait biztosan vonzónak fogja találni, ha igénybe veszi a szolgáltatást!

Utazzon a Bali Taxival a hét minden napján 0-24 óráig! Precíz, pontos, gyors kiszállás és kényelmes, nyugodt, biztonságos utazás kedvező áron!

Bali Taxi akkor is, ha fontos a biztonság!

A késői busszal utazik haza vagy éppen az utolsó vonatról szállt le az állomáson? Sötétek és kihaltak az utcák, a legtöbben már az ágyukban alusszák az igazak álmát, Önnek pedig még hosszasan kell gyalogolnia hazáig? Éjszaka nem a legbiztonságosabb egyedül sétálni, a mai világban sajnos könnyen megtörténhet a baj.

Előzze meg a felesleges izgalmakat, rendeljen autót a buszmegállóhoz vagy a vasútállomásra és térjen haza néhány perc alatt az otthonába! A Bali Taxival biztonságban haza érhet, a társaság 600 forintért haza viszi Önt a monori vasútállomásról a település belterületén (2,5 km-es körzetben)!

Monor területén mindössze 600 forintért utazhat otthona és vasútállomás között! Az ajánlat éjjel-nappal érvényes 2,5 kilométeres körzetben.
Hívja a 06-70-3-595-595 telefonszámot!

Járóbeteg szállítás és reptéri transzfer esetén is forduljon bizalommal a Bali Taxihoz!

Aki utazott már repülőgéppel az tudja, hogy a reptérről nem szabad elkésni. Sok pénzt bukhat, aki lemarad a kapuzárásról, nem beszélve az ezzel járó idegeskedésről és kellemetlenségekről. Rendeljen autót a Bali Taxitól, a társaság reptéri transzerfével Ön biztosan nem kési le a felszállást!
Szakellátást nem igénylő járóbeteg szállítást is vállal a taxitársaság. A szolgáltatás Pest megye egész területén igénybe vehető.

Bérautóra van szüksége? Ne keressen tovább!

A Bali Taxi autóbérlés terén is az élen jár! A cég személyautó bérbeadásra is szakosodott, a gépkocsiparkban klímával és vonóhoroggal felszerelt, valamint kombi autókat is talál. Napi, heti és havi bérlésre egyaránt van lehetőség, minden esetben kedvező árakkal várja a Bali Taxi!

Gépkocsibérlés egy hónapra már akár napi 3000 forinttól!
Hol talál ilyen kedvező árat? Természetesen a Bali Taxinál!
Az autóbérlés részletei felől érdeklődjön a 06-70-3-118-100 telefonszámon!

Lerobbant az autója? Hívja a 06-70-3-118-100-as telefonszámot!
Rövid időn belül érkezik a segítség!

Cserben hagyta az autója és most ott rostokol az út szélén? Ne aggódjon, a Bali Taxi egy speciálisan erre a helyzetre kialakított szolgáltatásával Önnek sem kell órákig várnia a megmentőre! A Bali Taxi munkatársa rövid időn belül megérkezik a helyszínre egy csereautóval, amellyel akár azonnal mehet is a dolgára!

A szolgáltatás részleteiről érdeklődjön a 06-70-3-118-100 telefonszámon!