fbpx

Atlasz Mintabolt

hús kis- és nagykereskedés

Monor

pro_atlasz_bolt

300 étterem nem tévedhet

A Pro-Atlasz Kft. a térség egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozása. Az első beruházás, az Atlasz Hűtőház, immár több mint másfél évtizede szolgálja ki a kis- és nagykereskedelmi igényeket.

Megalapításakor, 2002-ben elsősorban éttermek húsbeszállítójaként működött az ország egész területén. Az évek során mintegy 300 hazai étterem választotta a Pro-Atlaszt Kft-t húsalapanyaguk kiszolgálására. Hamarosan – érzékenyen reagálva a helyi igényekre -, a hűtőház mellett megnyitották a Húsboltot, mely a fogyasztók körében azóta is a térség egyik legnépszerűbb hentesüzletévé vált.

A 300 étterem, a sok ezer elégedett vásárló, valamint az elmúlt 15 év garanciát jelent a Pro-Atlasz Kft. termékeinek minőségére.

Ön is húsimádó?

A Pro-Atlasz Kft. állandó kínálatában szerepelnek a legkeresettebb húsfajták: a csirke- és sertéshús, valamint a népszerű húskészítmények, hentesáruk. Ezek mellett a tulajdonos a vállalkozás kezdete óta nagy hangsúlyt fektet olyan különleges termékekre is, melyek más húsbolt vagy nagyobb áruház kínálatában nem, vagy csak ritkán szerepelnek.

Rendelésre különleges húsfajták beszerzése. Cím: 2200 Monor, Ceglédi út 50.

Gourmandok figyelem!

A Pro-Atlasz Kft. egyedi megrendelésre szinte bármilyen hústerméket beszerez… akár még strucchúst is. Rendkívül népszerűek a különböző népek konyhájához tartozó alapanyagok, húskészítmények:

  • tenger gyümölcsei
  • birkahús
  • mics
  • saslik
  • grill alapanyagok
  • pácolt termékek… stb.

Újdonság: csak hús, és más semmi

A Pro-Atlasz Kft. új, saját készítésű kolbásszal bővítette kínálatát. Előnye, hogy adalékanyag-mentesen, csupán hús, só és fűszerek felhasználásával készíti termékét. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretik tudni, mi van abban, amit megesznek.

Különleges alkalomra készül?

Vendégeket hívott ebédre? Szerelmét várja gyertyafényes vacsorára? Családi ünnepre főz? Egyedi alkalmakra főzzön egyedi étel-különlegességet!

Nem kell amiatt aggódnia, hogy a gondosan kiválasztott recept nem hozza meg a várt eredményt. Vásároljon a Pro-Atlasz Kft-nél megbízható minőségű alapanyagokat, és biztos lehet benne, hogy az alkalom sikeréhez az Ön főztje is hozzájárul.

Mert vannak alkalmak, amikor különösen fontos, hogy az étel jól sikerüljön…

Ne töltse az idejét sorban állással! Rendeljen az interneten! www.husifutar.hu

Még a vegák is ide járnak

Nem fogyaszt húst, ám sokszor bajban van, hogy mit egyen? A Pro-Atlasz Kft. termékpalettáján nem csak húsok, hanem különböző sajtok és egyéb tejtermékek, valamint mélyhűtött zöldségek, gyümölcsök és fűszerek is megtalálhatóak.
Nézzen szét, és és válasszon a húsmentes termékek gazdag kínálatából!

A titok, amit a háziasszonyok már tudnak…

Aki régóta főz, tudja, hogy a főzés a bevásárlásnál kezdődik. Legyen szó hétköznapi ebédről, hétvégi bográcsozásról, esetleg szendvicsfalatkákat kínáló házibuliról, a Pro-Atlasz Kft-nél biztosan megtalálja a szükséges hozzávalókat.

Nem véletlen, hogy vásárlóik nem kizárólag háziasszonyi körökből kerülnek ki. Sok férfi és fiatal felnőtt választja a Pro-Atlasz Húsboltját, hiszen a gyors kiszolgálás mellé szakszerű tanácsokat is kaphatnak abban, hogyan hozhatják ki az alapanyagból a legjobbat.

Idei nyitás: Prémium minőség a legmagasabb igényekhez

A Pro-Atlasz Kft. mindig képes a megújulásra. A tulajdonosok 2017 őszén újabb bolttal bővítik a vállalkozást, melyben kifejezetten prémium minőségű termékeket, valódi húskülönlegességeket kínálnak. A magas minőséget magas színvonalú technikai háttérrel biztosítják.

Érlelt marhahúst enne? Keresse hamarosan a Pro-Atlasz Kft. vadonatúj, prémium minőséget kínáló boltjában.