fbpx

Ásó-Kapa-Nagyharang

Menyasszonyi ruhák

Budapest

Bemutatkozás

Harminc éve indítottam el ezt a vállalkozásomat női szabóként saját tervezésű menyasszonyi ruhák készítésével. Ahogy az internet gyors terjedésével mindenki számára kinyílt a világ, a figyelem egyre inkább a neten található ruhák felé fordult. Ruhakészletemet húsz év óta már a jónevű világcégek kollekcióiból nemzetközi kiállításokon és bemutatókon válogattam össze, igazodva az új trendekhez. Fõbb márkáim: Demetrios, Sophia Tolli, Annabella, Stella York, David Tutera. Az utóbbi négyet én rendeltem meg először a magyar menyasszonyoknak. Külön öröm számomra, amikor egymás után megjelennek korábbi menyasszonyaim felnövő lányaikkal előbb szalagavatóra majd utána az esküvőre ruhát választani. Legújabban ismét exkluzív, egyedi jellegű ruhakészítéssel – elegánsan szólva – haute couture tevékenységgel is foglalkozom. A kész ruhák a honlapra folyamatosan kerülnek fel.

Kérdésed van? Hívd a 06-20-567-1522-es számot!

Nehéz a döntés? Segítek!

Az évek során több ezer menyasszony ruhájának kiválasztásában segítettem, ami garantálja, hogy a kívánságaidhoz és egyúttal az egyéniségedhez legjobban illő ruhát viseld a nagy alkalomra. Persze nem csak a ruhaválasztás fontos, hogy az esküvődön mindenkit elbűvöljél, hanem az is, hogy a ruha tökéletesen rád legyen igazítva, és kapjál tanácsokat a ruha viseléséről is, hiszen addig ilyen ruhában aligha ültél, vonultál. Mindenfajta szertartásra és az öltözködéstől a vacsoráig előforduló helyzetekre útmutatást adok, hogy végig királynőként viselhesd a ruhát, mivel ez a nap rólad szól. Néhány menyasszony nem szereti az uszályt, pedig ez az egyik legfontosabb része a ruhának, elegáns és szép látványt nyújt bevonuláskor és a fotózáskor. Nélküle szalagavatóra valónak tűnik a ruha. Az uszály egyébként több módon feltűzhető, és így is dísze marad a ruhának.

A legnagyobb boldogság az életben szeretni ... és tudni azt, hogy szeretnek!

Az árakról

Most kölcsönzés helyett eladásra kínálom a ruhákat, mégpedig a manapság meglehetősen magas kölcsönzési árak alatt! A vétel az említett árszint mellett további előnyöket jelent. Például így elmarad a kölcsönzéskor fizetendő kaució, ami közvetlenül esküvő előtt jól jöhet. A legjobb, hogy a vásárlással a tiéd lesz a ruha, és esküvő után szép emlékként megőrizheted, vagy akár el is adhatod. Ez utóbbi biztos siker, hiszen márkás ruhákról van szó. És ha már pénzről beszélünk, az árban benne van a fátyol és szükség szerint az alsószoknya, továbbá a pontos méretre igazítás is díjmentes nálam. A próbák során nincs próbadíj sem. A ruhakiegészítők – fejdísz, nyaklánc, Swarovski ékszerek – 50% kedvezménnyel vásárolhatók meg. A ruhák eredetisége, minősége, a ruhaigazítás tökéletessége a három évtized tapasztalata miatt garantált, így biztos vagyok benne, hogy te is a szolgáltatásommal elégedett menyasszonyaim körét fogod bővíteni, amint az a facebookos bejegyzések alapján várható.

A látogatáshoz nem kell messzire menned, a címem:
1188 Budapest XVIII., Rákóczi utca 75/A.
Bejelentkezés próbára: (+361) 269-3929 vagy +36-20-567-1522