fbpx

Ajándék és Mesebolt

Ajándéktárgyak, partikellékek, dekorációk, lufik, rendezvények díszítése

Gyömrő

A régió egyik legkedveltebb ajándékboltját Gyömrőn kell keresni!

Az Ajándék és Mesebolt 2015-ben tárta szélesre először az ajtaját a vásárlók előtt. Eleinte csak egy polcnyi árúval várták a vásárlókat, majd rövid időn belül rohamos fejlődésnek indult a bolt, amely természetesen a kínálat kibővítésével és gyarapodásával is járt. Az ajándéktárgyak után partykellékek és lufik is megjelentek az üzletben, aminek az lett a következménye, hogy az árusítás mellett napjainkban már esküvők és egyéb rendezvények dekorálását is vállalják az Ajándék és Meseboltban!
Önt is várja a régió egyik legkedveltebb ajándékboltja Gyömrőn, a Szent István út 30. alatt!

Szerezzen igazi meglepetést a lufifutárral!

A zsúrok, név- és születésnapi bulik, házibulik és egyéb rendezvények elmaradhatatlan kiegészítője a lufi. Manapság már számos változata létezik, a kedvelt héliumost talán senkinek nem kell bemutatni, a még nagyobb hatás elérése érdekében pedig többek között színesen világító LED-es lufik is elérhetőek a kínálatban. Az üzletben a legjobb minőségű léggömböket árusítják, a héliumos lufikat pedig egy speciális tömítőanyaggal zárják le, hogy minél tartósabbak legyenek!
Az Ajándék és Meseboltban az Ön kényelmével is törődnek, hiszen azon túl, hogy kiválasztja és megrendeli az leginkább tetsző terméket, semmi mást nem kell tennie. Az üzlet „lufifutár” szolgáltatása a kért időponra a megadott helyszínre szállítja a lufikat! A futárral ajándéktárgyakat is rendelhet, melyeket a lufikkal egy időben szállítanak a parti helyszínére.

Egyedi árak a megrendelésre 100 darab lufi vásárlásától! 20-30 darabtól már kedvezményes áron vásárolhatja meg a léggömböket!
Ajánlatért hívja a 06-30/507-60-52-as telefonszámot!

Esküvők és egyéb rendezvény dekorálása több éves tapasztalattal!

Miért bajlódna a dekorációval, ha van, aki leveszi ezt a terhet a válláról? Esküvők és rendezvények díszítését és dekorálását bízza az Ajándék és Mesebolt tapasztalt csapatára! Esküvők egyik kedvelt programja a lufireptetés, amely lebonyolításában a gyömrői üzlet kollégái segítenek Önnek! A lufireptetés történhet egyszerű héliumos lufikkal, de akár világító LED-es léggömbökkel is!
Az Ajándék és Mesebolt számos nagyobb rendezvénnyel a háta mögött várja, hogy az Ön eseményét is egy életre szóló emlékké varázsolja!

Referenciák:

  • Sipitó Rendezvénypark (Monorierdő): LED-es lufik,lufi reptetés,dekorálás
  • Gerébi Kúria: LED-es lufi reptetés
  • Gyömrő Romantika Ünnep,
  • Gyömrői gyermeknap
  • Gyömrő Halloveen
  • Gyömrő Séf Bácsi.lufi dekorációk
  • Gyömrői Esküvő Kiállítás: lufi kapu
  • Nádas Étterem (Vasad): LED-es lufi reptetés
  • Hernád: meglepetés születésnap óriás labdalufiból
  • Gyömrői Mayaland játszóház

Kérjen ajánlatot a degebt@gmail.com e-mail címen vagy hívja a 06-30/507-60-52 telefonszámot!

Ajándéktárgyak óriási választékban és fából készült kézműves termékek

Szokták mondani a nagy kínálattal rendelkező üzletekre, hogy „amit ott nem lehet kapni, az nincs is”. Ezt a kijelentés a gyömrői Ajándék és Mesebolt kínálatát is nagyszerűen jellemzi. Az ajándéktárgyak között külön válogathat a férfiaknak és a nőknek ajánlott termékekből, találhat vicces és ünnepi ajándékokat, konyhai termékeket, díszkardokat és egyéb dísztárgyakat, plüssöket, párnákat, de még strandcuccokat is. A kínálat pedig tovább bővült, immár fából készült kézműves ajándéktárgyakat is választhat meglepetésül szeretteinek, barátainak, munkatársainak.
A termékeket az üzlet webshopjában is megtalálja, személyesen pedig Gyömrőn, a Szent István út 30. alatt.

Az Ajándék és Meseboltban az összes valamirevaló partihoz megtalálja azokat a kellékeket, amelyek segítségével tovább fokozhatja a buli hangulatát!
További részletekért érdeklődjön a degebt@gmail.com e-mail címen vagy a 06-30/507-60-52 telefonszámon!