fbpx

A-gyerekcipőbolt

A legjobb gyerekcipő márkák egy helyen

Gyömrő

Egy lépés az apró talpak egészségéért

Amikor a családba kisgyermek érkezik szülőként nagyon sokat gondolkodunk, vajon ezek a kis talpacskák milyen utat fognak bejárni? Hogyan tudunk segíteni, hogy könnyebb legyen az elindulás. Mindenki a legjobbat szeretné gyermekének. Hogy az indulás zökkenőmentes legyen, valószínűleg senki nem tud majd segíteni, de, hogy egészséges és stabil legyen, abban viszont van segítség, mégpedig a Gyömrői gyermekcipőbolt tulajdonosa Ivanicsné Lőcsei Andrea. Szülőként ő is azzal szembesült mennyire fontos a jó lábbeli. A gyermekek egészséges fejlődésének egyik elengedhetetlen kelléke. Fontos, hogy a kezdetektől fogva biztosítsuk a komfortos kialakítású gyerekcipőt, ellenkező esetben komoly egészségügyi problémákat is okozhatunk egy rossz választással.

Mit jelent az egészséges gyerekcipő?

A cipő egyik kiválasztási szempontja, hogy védje a gyermek lábát a külső hatásoktól, a lábbeli takarja a lábfej külső és belső oldalát, így stabilitást biztosít a bokának, lábtő csontoknak. Az ideális gyerekcipők gyártásához minőségi alapanyagokat használnak fel. Mindenképp helyezzük előtérbe a természetes anyagokból készült termékeket, ezek megakadályozzák a láb izzadását. A gyömrői cipőboltban található lábbelik gondoskodnak arról, hogy a bokaízület egészségesen fejlődjön, és a lábboltozat is megfelelően alakuljon. Mivel a gyermekek ínszalagjai még nem alkalmasak arra, hogy a sarokcsontot egyenesen tartsák, így korrigálásra, valamint megtámogatásra lehet szükség. A supinált gyerekcipők speciális sarokkiképzéssel és rugalmas talppal állnak rendelkezésre, és szolgálják a gyermekek lábfejének egészséges fejlődését, kérge pedig a sarkat tartja stabilan.

A cipő vásárlás mókás is lehet

Andrea célja egy nagyon jó gyerekcipőbolt, a legjobb gyerekcipő márkákkal. Gyereklábbelik értékesítése, zoknik, tisztító /ápolószerek színesítik az üzlet palettáját. Lábra állástól egészen serdülőkorig vannak készleten megfelelő cipők, 18-as mérettől – 40-es méretig.

A kínálatával, hozzáértéssel, a segíteni akarásával olyan barátságos légkört teremt üzletében, amiben a kicsik is szívesen próbálgatják a cipőcskéket. Arról nem is beszélve, hogy minden esetben ajándékot kapnak a gyerekek.

A gyerekeknek külön játszósarok és tévé áll rendelkezésükre, hogy a szülőknek a cipővásárlás élmény és ne rémálom legyen. Míg a kicsik elfoglalják magukat, Andrea meg tudja beszélni a szülőkkel, milyen cipő lenne ideális a gyermeknek.

A szandál télen-nyáron alapkészlet, mert a benti váltócipő is nagyon fontos. Télen viszont előtérbe kerülnek a bakancsok is.

Az árak úgy vannak kialakítva, hogy illeszkedjen a szülők pénztárcájához. Andreához nem az akciók, hanem a minőség és az egészség megőrzése miatt járnak a vásárlók.

Gyömrői gyerekcipőbolt
Ivanicsné Lőcsei Andrea