fbpx

Főzelékbár és pizzéria

Étterem

Monor

Szeretne jó ízű ételeket enni egy megbízható helyen?

A monori Főzelékbárban egymásnak adják a kilincset a vendégek ebédidőben, és több száz adag ételt szállítanak ki a futárok. Elégedett vásárlók sokasága a garancia arra, hogy Ön sem fog csalódni, ha betér egy menüre vagy kipróbálja az étlapon szereplő fogások egyikét!

Délidőben nap mint nap megtelik a Főzelékdzsungel

A monori sétálóutca egyik kedvelt ebédelőhelye a változatos napi menü és az étlapon szereplő ételek széles kínálata mellett a jó minőséghez párosuló kedvező árnak is köszönheti népszerűségét. Nehéz jól eltalálni az ár és az érték kényes egyensúlyát, a Főzelékbár pedig azon helyek közé sorolható, ahol ez sikerült. A Petőfi utca 1. szám alól azzal az érzéssel távozhat a vendég, hogy jót és jó áron evett. Ha Monoron van dolga és nem tudja, hol ebédeljen, mindenképpen érdemes tenni egy próbát a Főzelékbárban!

A napi menüt és az étlapon szereplő kínálat a legszélesebb körű igényeket is kielégíti!

Egy kiadós rántott húsra vágyik? Főzeléket kíván? Tésztaféléhez van kedve? Netán húsmentesen étkezne? A Főzelékbárban mindenki talál kedvére való ételt. A házias ízek kedvelői mellett azok is megtalálják a számításukat, akik a nemzetközi konyhát részesítik előnyben, de akkor is talál megfelelő fogást az étlapon ha vegetáriánus étrend szerint táplálkozik.

A menüben minden nap kétféle leves és négy főétel közül választhat, emellett pedig eldöntheti hogy ebédje mellé savanyúságot vagy desszertet kér inkább. Az étlapon pedig többféle főzeléket, tésztaféléket, rántott és sült húsokat, salátákat, desszerteket is talál! A pultot folyamatosan töltik fel, a nyitvatartási idő alatt az összes kapható étel közül választhat!

Térjen be egy három fogásos menüre a Főzelékbárba!
Leves + főétel + desszert csak 990 Ft Monoron, a Petőfi Sándor utca 1. szám alatt! Nem talált kedvére való fogást a menüben? Válasszon az étlapról, mindössze 1290 Ft-ért! Házhozszállítás: 06-20/310-1365

1490 Ft-ért annyit ehet, amennyit szeretne!

A Főzelékbár tulajdonosa azoknak is szeretne a kedvében járni, akik korlátok nélkül szeretik élvezni az ízeket, ezért találták ki, hogy mindössze 1490 forintért annyit ehetnek a vendégek, amennyit szeretnének. A kedvező ár a helyben fogyasztott ételekre vonatkozik és tartalmazza a savanyúságot is.

A Főzelékbárban minden nap készítenek olyan ételt, amit tojás-, tej- vagy lisztérzékenyek is fogyaszthatnak. Ha valamilyen oknál fogva mégsem felel meg a választható étel, a szakács a felmerülő igényekhez igazodva elkészíti, amit Ön szeretne!

A Főzelékbár változatos desszertjei között az édesszájúak biztosan találnak kedvükre valót!

A menü mellé választható desszerten túl minden nap kétféle házi sütemény várja a vendégeket. Emellett isler, linzer, mézes krémes, Zsuzsi szelet, almás pite és tortaszeletek is szerepelnek a kínálatban. Az igazi különlegesség pedig a gőzgombóc, amely a környéken talán csak a Főzelékbárban kapható! A szilvalekváros, vaníliasodós, mákkal vagy fahéjjal felszolgált desszert-különlegesség minden falatja igazi élvezet.

Hangulatos ebéd a megújult teraszon!

Nyáron kedvelt helyszín a Főzelékbár árnyas terasza, amely jó hangulatú ebédek elköltése mellett céges tárgyalás vagy baráti beszélgetés helyszíne is lehet. Az új napvitorla árnyékában egy hűs itallal még a nyári forróság is elviselhetőbb!

Kiszállítás rendezvényekre is!

Céges rendezvény, családi vagy baráti összejövetel esetén is forduljon bizalommal a Főzelékbár csapatához! Előzetes megbeszélést követően rendezvényekre is vállalnak kiszállítást. Vállalják továbbá gyermektáborok ellátását is, garantáltan olyan ételekkel, amit a gyerekek is szeretnek!

Családi baráti, céges rendezvény esetén hívja a részletekért a 06-20/310-1365 telefonszámot!