fbpx

Cservenák Szilvia

társastánc oktatás

Budapest

Túlterheltek a hétköznapjai? Könnyed elfoglaltságot keres?

Gondolt már esetleg arra, hogy munka után, hazafelé menet egyszer csak belép egy kellemes atmoszférájú, gyönyörű, tükrös terembe, egy olyan helyre, ahol minden az Ön feltöltődéséről szól, hogy aztán üdén és jókedvűen érjen haza a családjához? Ez a hely nem csupán a mesében létezik! Ám,ha mégis lelkiismeretfurdalás gyötörné, hogy mindezt a kedvese nélkül teszi, fogja karon a párját és mutassa meg neki,hol van ez a hely, hiszen „a tánc a legrövidebb út két lélek között.”

Közeleg egy bál, az ünnepek vagy egy céges buli, amire szeretne megtanulni táncolni? Vagy egyszerűen csak elmélyítené tánctudását?

Amikor Cservenák Szilvia 5 éves korában elkezdett balettozni, még valószínűleg nem gondolta, hogy majd egyszer őt is magával ragadja a tükrös termek hangulata, olyannyira,hogy nem csak a színpadon fog sikereket elérni, hanem a versenytáncosok között is. Mára azonban a tánctanítás vette át életében a főszerepet, amelynek fő célja, hogy átadja a mozgás és a tánc szeretetét a tanítványainak. Elsősorban különböző társastáncokat (cha cha cha, samba, rumba, paso doble, jive, angol keringő, bécsi keringő, tangó) oktat teljesen kezdőtől egészen a haladó szintig

Cservenák Szilvia Európa bajnok 2. helyezett salsa és kétszeres országos bajnok.

Gyorsan szeretne megtanulni táncolni és nincs ideje kivárni egy tanfolyam végét?

Erre is van megoldás, hiszen egy magánóra keretében a tanár kizárólag csak Önre koncentrál, így az oktatás nemcsak intenzív, hanem személyre szabott lesz, az Ön tempójához és idejéhez igazodva. Nem kell rohannia, hogy idejében odaérjen az órára, és annyiszor ismételheti vagy gyakorolhatja a lépéseket, amíg azt nem érzi már tökéletesen megy minden.

Bal láb után a jobb, jobb láb után a bal

Megfigyelte már, hogy sétál? Vagy azt, amikor befordul a sarkon? Ugye milyen egyszerűek ezek a lépések? Nap mint nap végezzük ezeket a mozdulatokat ösztönösen. A tánc ugyanerre az egyszerű lépésekre épül, csak figyeljük meg magunkat párszor ezekben a mindennapi mozdulatokban, majd egyszerűen vigyük át a táncba!

Miért jó táncolni?

  • segít a helyes testtartásban
  • önbizalmat és magabiztosságot ad
  • fejleszti a koncentrációt
  • kiváló alakformáló hatása van
  • remek hangulatjavító

A tánctanulást bárki, bármikor elkezdheti, nemtől és kortól függetlenül!

Bátortalan vagy nehezen szánja rá magát a mozgásra?

Akkor a Tűsarok csoportban van a helye! A méltán népszerű, csak hölgyekből álló csoportban nem csak a jó hangulat garantált, de felébreszti a szunnyadó női energiákat, miközben megtanulja érzékelni a testét, gyógyítólag hat a lelkére ezáltal jobban megismerheti önmagát.

Esküvői tánccal szeretné meglepni a násznépet?

Egy fiatal pár életében nem csak maga a nagy nap jelent maradandó élményt, hanem egy szép esküvői nyitótánc megtanulása is. Nemcsak szuper közös program, de a felkészülés is sok izgalmat és örömet adhat az ifjú párnak. Mit lehet táncolni? Gyakorlatilag bármit, amivel úgy gondolja, el lehet varázsolni a vendégeket!

Esküvői és szalagavató táncok betanítása. Telefon: 06-30-9866-667